top of page

Webinar: undgå at blive ramt af stress eller depression

To af landets førende eksperter inden for metakognitiv terapi inviterer til et gratis webinar.Mandag den 14. februar afvikler psykolog Pia Callesen og metakognitive terapeut Tobias Schwartz et gratis 30-minutters webinar om denne forholdsvis nye psykologiske retning.


Webinarets titel er ”Forebyg med metakognitiv terapi: undgå at blive ramt af stress eller depression”.


Den metakognitive terapi beskrives af arrangøren Zevio som en relativ ny retning indenfor psykologien, der på kort tid hjælper folk til at afhjælpe psykiske lidelser som f.eks. angst, depression, PTSD og OCD. Metoden er også meget velegnet til at forebygge, at personer, der står over for en hård og udfordrende periode i deres liv, kan undgå at blive ramt af stress eller depression.

Og videre: ”Terapien bygger på forskningen omkring et bestemt opmærksomhedssyndrom (Det kognitive opmærksomhedssyndrom – KOS), som består af bekymringer, grublerier og uhensigtsmæssige mestringsstrategier. KOS´en menes af være den primære årsag til psykiske lidelser, og forskningen viser, at klienter får kontrol over KOS´en på ca. 8-10 timers metakognitiv terapi”.

Desuden peges der på, at vi som samfund lige nu befinder vi os i en tid, hvor mange (især sårbare) har svært ved at håndtere sine tanker, f.eks. i relation til ensomhed, økonomiske og sundhedsmæssige bekymringer i kølvandet på Covid-19. I webinaret vil Pia Callesen og Tobias Schwartz også komme ind på, hvordan vi bedst håndtere vores tanker i en svær tid.


Om Pia Callesen

Pia Callesen er uddannet specialistpsykolog og supervisor og har den metakognitive certificerings-uddannelse fra MCT-Institute i Manchester. Senest har Pia Callesen gennemført 1-Årig Advanced Level overbygning ved MCT-Institutes certificeringsuddannelse i Oxford i England.

Hun har skrevet Ph.d. om metakognitiv behandling af depression ved Manchester University og har dermed en doktorgrad ved universitetet. Desuden har Pia Callesen modtaget flere års individuel supervision hos manden bag metoden (professor Adrian Wells) og er forfatter til flere bøger.


Tobias Schwartz

Tobias Schwartz har specialiseret sig i metakognitiv terapi og har erfaring med både individuelle forløb, gruppeforløb, samt supervision af professionelle. Han er ved at færdiggøre sin MCTI Registrering, så han bliver certificeret i metakognitiv terapi af professor Hans Nordahl og professor Adrian Wells, som er grundlæggeren af metoden.


Tilmelding


Webinaret foregår online, kræver tilmelding og er gratis. Når man tilmelder sig, modtager man efterfølgende et link, som man skal benytte, når webinaret starter.


Alle, der er tilmeldt på forhånd, får i øvrigt adgang til optagelsen i 48 timer efterfølgende51 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page