top of page

TV-dokumentar: "Med børnene som våben"

En ny TV2-dokumentar i to dele sætter fokus på sager, hvor børn fanges i forældrenes skilsmisse med beskyldninger om f.eks. vold og overgreb. Første afsnit bringes nu på torsdag.Over de kommende to torsdage sender TV2 dokumentaren ”Med børnene som våben”. Gennem 4 historier får seerne indblik i sager, hvor samlivsbrud fører til brudt kontakt mellem børnene og den ene forælder – enten gennem uretmæssige beskyldninger eller forældre-fremmedgørelse.


Det første afsnit sendes på TV2 på torsdag den 21. april kl. 20, og det andet afsnit sendes den efterfølgende torsdag, den 28. april, kl. 20.


Det første afsnit handler om Mai-Britt og Christian. De har begge (uafhængigt af hinanden) oplevet at blive adskilt fra deres børn på baggrund af beskyldninger fra den anden forælder.


Programmet præsenteres af TV2 således:


”Tusindvis af børn kommer i klemme, når deres mor eller far beskylder den anden for de værste ting og inddrager børnene i deres indbyrdes skilsmissekrig. Løser vi skilsmissekonflikter godt nok i Danmark? Mai-Britt kæmper for at få lov til at se sine piger. Hun har ikke set dem i flere måneder, fordi hendes eksmand siger, at hun niver og slår børnene. Christian må ikke se sin søn, fordi hans ekskone siger, at han er på stoffer. Ventetiden får afgørende indflydelse i skilsmissesager”.


I det andet afsnit fortælles to nye historier om David og Mie, der begge angiver at være blevet udsat for forældre-fremmedgørelse med brudt kontakt som resultat.


Programmet præsenteres af TV2 således:


”David ser ikke sine to drenge, fordi de har vendt sig mod ham. Han mener, at børnene bliver påvirket af deres mor. Mie har i 11 år kæmpet for at få lov til at se sin søn. Forældre mister kontakten til deres egne børn og bliver fremmedgjort”.

138 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page