top of page

Skilsmissefamilien: kalenderen er tilbage

Samfundet er ikke længere corona-nedlukket, og derfor er ”Skilsmissefamilien”´s kalender med relevante aktiviteter i hele landet tilbage.På grund af corona-krisen har mange af samfundets aktiviteter som bekendt været sat på pause. Men nu, hvor restriktionerne er løftet, er der ved at komme gang i aktiviteterne igen – og derfor genåbner ”Skilsmissefamilien” også sin kalender.


Fremadrettet kan du finde masser af inspiration i kalenderen til aktiviteter inden for vores interesseområder. Det kan f.eks. være om skilsmisse og samlivsbrud, psykisk mestring, stress og at modvirke stress, kommunikation, børns udvikling og børns reaktioner på krise i familien samt at opnå psykisk balance. Og aktiviteterne kan være i form af foredrag, webinarer, programmer på TV osv.


Kalenderen bliver løbende udbygget, når nye arrangementer kommer til.


Kalenderen ligger i menuen under "Forside / nyheder" eller ved at følge dette link.


Det skal nævnes, at ”Skilsmissefamilien” ikke får betaling i nogen form fra de personer, organisationer osv., som har en aktivitet i kalenderen – og den er selvfølgelig også gratis at benytte.


Hvis du kender til aktiviteter, der vil passe fint til målgruppen og derfor kan komme med i kalenderen, kan du kontakte ”Skilsmissefamilien” på denne mail.

24 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page