top of page

Ny bog om at overvinde en personlig krise

9 mænd fortæller Claus Elgaard om deres personlige kollaps – og hvordan de fik vendt nedturen til livslyst.
På onsdag udkommer bogen ”Kollaps”, skrevet af den erfarne journalist samt radio- og TV-vært Claus Elgaard.


I den fortæller 10 mænd (herunder Claus Elgaard selv) om dét personlige kollaps, de hver især oplevede, men også om vejen gennem krisen og ud på den anden side. Blandt dem politiker og tidligere minister Manu Sareen, kokken Thomas Herman og tidligere fodboldspiller Jonathan Richter (der mistede det ene ben efter et lynnedslag).


Bogen beskrives således på bogens hjemmeside hos forlaget:


”10 mænd, der er vant til at vinde Michelinstjerner, tv-priser, verdensmesterskaber, hæder og ære, fortæller om deres kollaps, deres største personlige krise, og hvordan de fik vendt nedturen til livslyst. For selvom udsigten fra kulkælderen var nærmest sort og uoverskuelig, så var der nogen eller noget, der gjorde, at de fandt nøglen til livet igen.


Claus Elgaard, der selv har stået i lort til halsen og fundet en vej videre, taler med ni andre mænd om de vendepunkter, der har været afgørende for dem. Vendepunkter, der gjorde, at derouten ikke fortsatte og blev slutningen på livet, men i stedet gav plads til forandring og gradvist fik dem tilbage på sporet af et liv med nye perspektiver og en anderledes mental styrke.


Med disse åbne og ærlige fortællinger fra mænd, danskerne kender fra både deres storhed og fald, får læseren et sjældent, ærligt indblik i deres mest sårbare øjeblikke, hvor alt styrter sammen, men også i det, der giver dem håb og styrke til at rejse sig igen. 10 mænd, der tør sætte ord på.


Vi kan alle sammen kollapse af forskellige årsager. De medvirkende i bogen kollapser på grund af: anklager, dom, skilsmisse, ADHD, PTSD, fyring, ulykke, forventningspres, angst og for meget på tallerkenen”.”Kollaps” udkommer på onsdag den 25. oktober og kan blandt andet købes signeret via Klynggard Forlag til kr. 249 + fragt.


Bemærk også, at forlaget den 3. til 5. november deltager på Bogforum i Bella Center, stand C3-042.Om forfatteren


60-årige Claus Elgaard har været engageret indenfor radio og TV i mange år, herunder som vært for TV2 Sporten. Desuden har han skrevet et portræt af den tyrkisk-danske bokser Hasan Al (”Jeg gjorde det – den hårde vej” fra 1999) samt en selvbiografi (”Med livet som indsats – en ludoman taler ud” fra 2010).


Han er desuden bror til radio- og TV-vært Puk Elgaard.

20 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page