top of page

Ny bog tiltænkt deleforældre

”Friuger” er skrevet af familieterapeut Mette Vestergaard-Knudsen og sætter fokus på tilværelsen som deleforældre.I næste uge udgiver forlaget Turbine bogen ”Friuger” med tilføjelsen ”Livet som deleforældre med og uden børn”.


Du kommer til bogens side hos forlaget via dette link.Forlagets beskrivelse


Bogen sætter fokus på tilværelsen som deleforældre i en række sammenhænge, som mange ofte vil opleve i praksis.


Forlaget beskriver ”Friuger” således:


”Hvad vil det sige lige pludselig at have en halv familie, undvære børnene halvdelen af tiden og samtidigt være et helt menneske? Være forælder den ene uge og single og børnefri den anden? Hvordan håndterer man at leve i denne splittede tilværelse? Og hvad med alle tabuerne? Elsker man ikke sit barn nok, når man ikke savner dem, eller glæder sig til at aflevere dem hos den anden forælder igen? Er man forkælet og forkert, hvis man nyder livet som deltidsforælder? Eller hvad hvis man savner sine børn konstant og hader sit nye liv som deleforældre?


”Friuger” er først og fremmest en bog om og til deleforældre. Til dem, der er nyligt samlivsramte og til dem, der har levet i det i mange år. Og så̊ er den henvendt til alle andre for at give en større forståelse for delelivet – set med de voksnes øjne – og ikke mindst bryde alle de tabuer, der stadig findes. Bogen er bygget op omkring interviews med deleforældre i nogle af de forskellige livssituationer, de fleste deleforældre går igennem: bruddet, sorgen, tiden med og uden børn, forholdet til eksen og dennes nye partner, mødet med en ny kæreste og livet i en sammenbragt familie.


”Friuger” giver deleforældre et indblik i, at de ikke står alene, muligheden for at genkende sig selv i andre fortællinger, og erkendelsen af, at deres tanker og modsatrettede følelser er følt og tænkt af mange før dem. Nu bliver der for første gang sat ord på dem”.


”Friuger” bliver efter planen udgivet den 3. september 2021 til kr. 249,95.Om forfatteren


”Friuger” er skrevet af Mette Vestergaard-Knudsen.


Hun er født i 1979, opvokset i Sorø, men har boet i København de seneste 16 år. I dag er hun bosat på Frederiksberg med sin mand og deres tre sammenbragte børn.


Mette Vestergaard-Knudsen er kandidat i pædagogisk psykologi fra Aarhus Universitet og familieterapeut. Hendes speciale er familieterapi og coaching af stressramte, skilsmisseramte, deleforældre, sammenbragte familier samt børn.


Du kan læse mere om Mette Vestergaard-Knudsen på hendes egen hjemmeside, som du finder via dette link.

44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page