top of page

Kendt familievejleder: "Ikke tilstrækkeligt eller rigtigt sat sammen"

Lola Jensen reagerer på kronik, der kritiserer Familieretshuset – og føjer til, at deres tilbud ”slet ikke er tilstrækkeligt eller rigtigt sat sammen”.Den kendte familievejleder Lola Jensen retter i et Facebook-opslag en kritik mod Familieretshuset – og særligt den lange ventetid samt niveauet for hjælp.


Lola Jensen henviser indledningsvis til en kronik, som Politiken bragte i går (og som er bag betalings-mur), af advokaterne Tanja Graabæk og Nanna Bolund. Her konstaterer de, at det ”fortsat står hovedrystende dårligt til i Familieretshuset”: at ”Familieretshusene er en skandale, og det er værre end nogensinde”."Fuldstændig urimelig"


På baggrund af disse konstateringer skriver Lola Jensen:


”Jeg vil gerne bruge min stemme til at “råbe” sammen med advokaterne, at det tilbud familieretshusene giver lige nu, slet ikke er tilstrækkeligt eller rigtigt sat sammen, og endda ofte trækker familierne længere ned i “skilsmissesølet” især på grund af en fuldstændig urimelig lang sagsventetid, hvor ALT ender med at gå i hårknude for de fraskilte forældre”.


Og videre:


”Halve og hele år er sagsventetiden alt for ofte, før der kommer bare det mindste ryk i en sag, og i den ventetid er de skilte forældre og især børnene kørt helt i sænk. De er så slidte, at de alt for ofte mangler kræfter til at rejse sig igen efter endt sagsbehandling, der beslutningsmæssigt i øvrigt alt for ofte ender et sted, som skaber livslang frustration parterne imellem til skade for det nødvendige samarbejde mellem forældrene, der skal give børnene ro og tro”.


Lola Jensen skriver desuden, at hun tror på, at ”et korps med specialuddannet personale, klar til udrykning ved første henvendelse fra en familie”, vil ”spare mange børn og forældre for kaos og krig”.Om Lola Jensen


Lola Jensen blev født i 1956 og beskriver sin baggrund på sin egen hjemmeside. Her står blandt andet:


”Jeg har de sidste 34 år via familievejledning, foredrag, undervisning, supervision, TV, bøger og video forsøgt at give tanker til handling – give inspiration til egen selvrefleksion”.


”I min egen forældrerolle har jeg sammen med min mand, tre voksne børn, som har givet mig 5 børnebørn. Fagligt er jeg uddannet socialpædagog fra 1980. De første to år efter uddannelsen arbejdede jeg i en børnehave. Dernæst arbejdede jeg to år på et behandlingshjem for børn med sociale problemer. De sidste 30 år har jeg arbejdet som familievejleder i børnefamilier”.


​Lola Jensen har 119.000 følgere på Facebook.

134 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page