top of page

BREAKING NEWS: Bortført pige hjemme igen

En 8-årig pige, der i starten af december blev bortført af sin far under samvær, er hjemme hos sin mor igen. Faderen er fortsat eftersøgt.Den 4. december 2021 oplevede en mor sit værste mareridt, da hendes 8-årige datter blev bortført af sin far.


Men i dag blev mor og datter genforenet.


Dét oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.Forsvandt under samvær


Pigen var på samvær med sin far i Roskilde, da de begge forsvandt omkring centralbiblioteket i Roskilde midtby. Da moderen har den fulde forældremyndighed, var der derfor tale om en egentlig bortførsel.


I timerne efter blev det oplyst, at faderen havde tilknytning til Kolding, og at det derfor var muligt, faderen var søgt dén vej med pigen. Men eftersøgningen blev udvidet til hele landet såvel som udlandet, og faderen blev desuden fængslet in absentia (dvs. at han var anholdt, selv om han fortsat var på fri fod).


Politiet skulle ifølge Ekstra Bladet have undersøgt omkring 15 danske adresser og én i Sverige, og der kom også mange oplysninger – indtil den 8-årige pige dukkede op hos noget familie på Sydsjælland."Glad for at være hjemme" - faderen efterlyses fortsat


Ifølge SN.dk hedder det i en pressemeddelelse fra politiet: ”Hun er glad for at være hjemme igen og har det efter omstændighederne godt”.


Men hvor pigen altså er dukket op igen, er faderens opholdssted fortsat ukendt – og politiet efterlyser ham derfor fortsat.

25 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page