top of page

Børnebortførsel nytårsaften

To børn blev bortført på åben gade nytårsaften. Politiet mistænker, at der kan være en relation til en celeber skilsmisse-sag.
2024 var ikke mange minutter gammel, da to børn blev bortført på åben gade i Gråsten.

 

De to børn var sammen med deres far udenfor en café i Gråsten for at affyre fyrværkeri, da faderen pludselig blev overfaldet af flere personer. Han blev udsat for vold og skubbet omkuld. Samtidig blev de to børn på 10 og 13 år tvunget ind i en bil, mens gerningspersonerne flygtede i to biler.

 

Politiet startede straks en eftersøgning af børnene og undersøgte sagens forhold.


”Sønderborg Nyt” skriver om sagen, at den ”formodes at relatere til en tidligere sag i Gråsten om en verserende uenighed mellem børnenes forældre om forældremyndigheden over de to børn”.


”Skilsmissefamilien” har tidligere skrevet om denne sag, der handler om et celebert tysk tidligere ægtepar. De var uenige om flere forhold, herunder forældremyndigheden over deres børn – og situationen kulminerede, da seks mænd i slutningen af 2022 blev anholdt under mistanke om at ville bortføre børnene. Denne sag blev dog frafaldet.


 

Signalement


”Sønderborg Nyt” gengiver også et signalement:


Dels er der tale om en dreng på 10 år iført lyseblå jeans, en blå- og hvidstribet skjorte og en mørk pullover.


Dells er der tale om en 13-årig pige iført lyse Cargo-bukser og en grøn sweater med bamsemotiv foran.


De to køretøjer er ifølge Ekstra Bladet begge tysk-indregistrerede: en Citroën DS7 Crossback med registreringsnummer DNAV 9551 og en Mercedes A-klasse med registreringsnummer WIW 6481 E..

27 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page