top of page

Gratis webinar om forældre-fremmedgørelse

​En klinisk psykolog, der sidste måned udgav en bog om forældre-fremmedgørelse, er gæst i dette gratis webinar.Forældre-fremmedgørelse har været i fokus de seneste måneder, blandt andet efter, at TV2 viste dokumentaren ”Med børnene som våben”.


Forældre-fremmedgørelse er processen, hvor en forælder vender børnene mod den anden forælder for at påvirke deres forhold negativt. Samtidig har emnet været oppe at vende i Folketinget i forbindelse med flere lovforslag. Men lovforslagene strandede, og debatten er så småt stilnet af igen.


Men på mandag har du mulighed for at deltage i et gratis webinar, når Kenn Joyce fra ”Alienated Children First” i Irland drøfter forældre-fremmedgørelse med en kompetence på området, nemlig dr. Denise McCartan (billedet herover).Præsentation af deltagerne


Beskrivelsen af Denise McCartan og Kenn Joyce er fra ”Alienated Children First":


Denise McCartan er en klinisk psykolog fra Nordirland, som er ekspert i forældre-fremmedgørelse. Hun har netop udgivet bogen "Parental Alienation - An Evidence-Based Approach", som blev beskrevet i denne artikel ved udgivelsen i sidste måned.


Kenn Joyce er én af stifterne af ”Alienated Children First”, som er en irsk organisation drevet af frivillige. Deres arbejde omfatter tiltag mod alle former for overgreb mod børn, men særligt forældre-fremmedgørelse.

Kenn Joyce er oplægsholder (radio og TV) og iværksætter, og han har holdt sådanne webinarer med en række af de mest anerkendte videnspersoner på området.Gratis webinar


Det gratis webinar sendes fra den irske hovedstad, Dublin, og det bliver derfor med afsæt i irske forhold, lovgivning osv.


Webinaret finder sted mandag den 20. juni 2022 fra klokken 19-20.30 (dansk tid).


Programmet er endnu ikke offentliggjort, men bliver det udsendt, vil det fremgå på denne side.


Ved at følge linket til arrangøren kan man klikke øverst på siden ved ”Register”.


Arrangøren giver eventuelt mulighed for at lave en donation til ”Alienated Children First”, men det er ikke et krav for tilmelding.

33 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page