top of page

Webinar: sådan skaber du de resultater, du ønsker

Gratis webinar om at manifestere og realisere sine drømme.


Onsdag den 16. november 2022 kl. 14 afvikler psykoterapeut og hypnotisør Karin Nilsson et gratis webinar om at manifestere og realisere sine drømme.


Webinarets titel er ”Sådan skaber du de resultater, du ønsker”.”Loven om tiltrækning”


Det er Zevio, der afvikler webinaret, som Karin Nilsson beskriver således:


”Har du let ved at få dig selv til at handle på din drøm? Let ved at skabe dét, du længtes efter – i dit professionelle liv og i dit privatliv?


I webinaret får du de 3 vigtigste nøgler til at manifestere – altså tiltrække dét ind i dit liv, som du drømmer om. Loven om tiltrækning blev for alvor kendt i Danmark, da filmen ”The Secret” udkom i 2006. Filmen skabte en bølge af interesse for visualisering og positiv tænkning. I Danmark og især i USA. ”The Secret” beskriver dét princip, at ”lige tiltrækker lige”. Altså at dét, du har i dine tanker og følelser og at dét, du fokuserer på, skaber din virkelighed. ”Hemmelighed” i at tiltrække dét, du ønsker, er ikke en ny opdagelse.


Allerede tilbage i 1944 skrev Neville Goddard bogen ”Feeling is the secret” – hvor han beskriver hemmeligheden til at tiltrække dét, man ønsker. Men hvordan gør du så i praksis? Hvordan tiltrækker du dét, du ønsker? Hvordan skaber du dit liv?


I webinaret får du de 3 vigtigste nøgler til at realisere dine drømme:

  • Sådan opbygger du et brændende ønske

  • Arbejder dit selvbillede for dig – eller imod dig?

  • 7 ”fornuftige” strategier, som dræber din drøm

Du får ikke ”Den nørdede forklaring på kvantefysik”. Du får ikke en lang forklaring på begreberne frekvens, bølge, materie, synkroniseret, partikler og fotoner. Derimod får du praktiske og konkrete anvisninger i forhold til de 3 vigtigste ting, du skal vide, for at få ”Loven om tiltrækning” til at virke.Alle, der er tilmeldt på forhånd, får adgang til optagelsen i mindst 48 timer efterfølgende.Om Karin Nilsson


Karin Nilsson har arbejdet med loven om tiltrækning siden 2005, hvor hun forlod sit trygge karrierejob for at arbejde fuldtids med at hjælpe mennesker med at realisere deres drømme. Hendes baggrund som psykoterapeut og hypnotisør gør det let for hende at arbejde med det underbevidste sind. Og det er i det underbevidste, vi skaber.


Tilmelding


Webinaret foregår online, kræver tilmelding og er gratis. Når man tilmelder sig, modtager man efterfølgende et link, som man skal benytte, når webinaret starter.


Ved at følge dette link kommer du til det pågældende webinar hos Zevio, hvorfra du kan tilmelde dig.

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page