top of page

Podcast: lev efter kærlighedens myter og undgå skilsmisse

En kendt psykolog har udsendt et afsnit at sin podcast, hvor han drøfter at undgå skilsmisse.
Den kendte danske professor i psykologi, Svend Brinkmann, har sin egen podcast på DR.

 

I ”Brinkmanns briks” forholder han sig til det moderne menneske – som han udtrykker det: ”Vi mennesker er mystiske, mærkelige og forunderlige størrelser”.

 

Midt i december måned udsendte han et afsnit med overskriften ”Lev efter kærlighedens myter og undgå skilsmisse”. Han gør det imidlertid ud fra andre perspektiver: ”Måske skal vi begynde ved, hvem man bliver forelsket i, hvad man bygger sin kærlighed på og hvordan man håndterer, at relationen forandrer sig”.

 

Brinkmann drøfter disse store sammenhænge med Gert Martin Hald, der er professor i medicinsk psykologi ved Københavns Universitet – og som de senere år har været aktiv på skilsmisseområdet, hvor han (sammen med Søren Sander) udviklede det digitale kursusforløb ”Samarbejde Efter Skilsmisse” (SES).

 

Du kan høre afsnittet, der varer knap en time, ved at følge dette link.


 

Om Svend Brinkmann


Svend Brinkmann blev født den 23. december 1975 og er således lige fyldt 48 år. Han er opvokset i Herning og uddannet fra Aarhus Universitet.


Siden 2009 har han været professor i almenpsykologi og kvalitative metoder på Det Humanistiske Fakultet på Aalborg Universitet.


Svend Brinkmann slog igennem i 2014 med bogen ”Stå fast”, hvor han gør op med tidens (selv-)udviklingstyranni. Han har en stor akademisk produktion bag sig og modtog i en tidlig alder Ridderkorset.

3 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page