Pensel strøg

Seneste nummer af "Skilsmisse-magasinet"

Indhold

"Skilsmisse-magasinet" indeholder nyheder, artikler, interviews, quiz´er, konkurrencer og meget andet skiftende indhold. Det er gratis og udkommer løbende.

Her på hjemmesiden finder du alle numre, der allerede er udkommet - på nær det seneste. Dét bliver kun udsendt direkte til dem, der har tilmeldt sig ordningen på denne side forud for dagen, hvor det udkommer - og bliver først lagt ud på hjemmesiden, når næste nummer udkommer (typisk en måned senere).

Derfor opfordres du til at tilmelde dig ordningen, så du får seneste nummer straks, det er udkommet.

Nummeret, der udsendes til dem, der er tilmeldt ordningen, er "Nummer 6, 1. december 2022" - bl.a. med følgende indhold:

  • Tema om savn i 4 dele: 1) en beskrivelse af en nylig analyse om savn hos skilsmissebørn, 2) gode råd om savn fra fagprofessionelle og skilsmissebørnene selv, 3) et interview med en mor (eksklusivt for ”Skilsmissefamilien” / ”Skilsmisse-magasinet”) om savn mellem barn og forælder samt 4) en aktuel billedbog for de yngste om savn.

  • To artikler om krigen i Ukraine: dels 1) en artikel om mødre, der ønsker at sende mændene, der forlod dem og deres børn, i krig for at modtage krigskompensation – og dels 2) en sag om en far, der forlader sin søn, men vender tilbage 23 år senere for at indkassere krigskompensation efter sønnens død.

  • Aktuelle webinarer: gratis online foredrag fra Zevio med særlig interesse for skilsmisseområdet.

  • Jul og nytår i skilsmissefamilien: gode råd til skilsmissefamilien om højtidsperioden.

  • Ny bog af tidligere præsident-hustru om effektive strategier til at bevare håbet og holde balancen i en usikker verden.

  • Ny forskning om at lytte til og inddrage børn i deres egen sag.

  • Og vi slutter af med et blik mod Indien og overraskende grunde til skilsmisser.

Se forsiden herunder...