top of page
  • skilsmissefamilien

Trekants-drama med "fair" afslutning

Et trekants-drama blev afklaret på en fair (og forholdsvis bizar) måde. Den var nok ikke gået herhjemme...Dette er en historie, der både rummer kærlighed, drama, behovet for en svær løsning – og med en bizar afslutning.


Dramaet fandt sted i byen Sakleshpur i det sydvestlige Indien, knap 200 kilometer vest for storbyen Bangalore.


Det er mediet ”India Times”, der fortæller historien.Dramaet udvikler sig


For et års tid siden mødte en 27-årig mand en 20-årig pige fra en nærliggende landsby. De begyndte at ses, og forholdet blomstrede.


Men et halvt år senere mødte manden så en pige fra en anden nærliggende landsby, og et nyt eventyr udfoldede sig.


Så nu havde den unge mand sådan set to kærester, der intet vidste om hinanden. Og sådan ville han givetvis have fortsat sine eskapader, men sådan kom det ikke til at gå.


For en dag opdagede en bekendt den unge mand sammen med pigen fra den ”anden” landsby og informerede hans far om det. Den unge mand erkendte, at han var forelsket i den unge kvinde (altså fra landsby 2), og at han ville gifte sig med hende. Men dét ville hans familie ikke høre tale om og begyndte planlægningen af et lynbryllup med pige nummer 1.


Og selvfølgelig opdagede hun, hvad der foregik. Men hun fortalte sin familie, at hun altså stadig ville gifte sig med ham. Faktisk blev hun så oprørt over, at brylluppet nu var i fare, at hun truede med at tage sit eget liv.


Hendes familie opsøgte den unge mands familie for at drøfte situationen. Uheldigt nok skete dét samtidig med, at familien til den anden unge kvinde troppede op i huset. Det lyder som plottet til en komedie, men den unge mand har næppe syntes, der var specielt meget at grine ad…


Og den unge mands familie havde bestemt også lidt af en udfordring. For ikke nok med, at det var svært at håndtere trekants-dramaet, fordi begge kvinder stadig ville have den unge mand. Tilmed vidste hele landsbyen også på nuværende tidspunkt, hvad der foregik. Nej, der var ikke meget at grine ad…En løsning former sig


Familien tog kontakt til en ”panchayat”, som er en rådgiver i landsbyen. Han måtte gennem to runders refleksioner, men så kom der også en løsning på bordet.


Begge familier accepterede således, at dén, som den unge mand skulle gifte sig med, skulle findes ved hjælp af… plat-eller-krone.


Og nå ja, dét kan det måske være svært for os nordboere helt at se det logiske i, men sådan blev det.


Det endte med at blive kvinde nummer 1, men faktisk forlyder det, at der er to versioner af, hvordan dét gik for sig.


I den første version blev mønten kastet, og ”vinderen” blev den unge kvinde (nummer 1), der oprindeligt var fundet sammen med den unge mand.


I den anden version traf den unge mand, der ellers havde holdt sig ude af dilemmaet, faktisk dén beslutning. Netop fordi hun havde truet med at tage sig af dage, hvis hun ikke fik den unge mand.


Ak ja, som den originale artikel udtrykker det: sådan en historie kan man simpelthen ikke lade gå sin næse forbi – og instruktører fra Bollywood (den indiske film-branche) bør altså lave en film ud af plottet…

48 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page