• skilsmissefamilien

"Skilsmissefamilien" udsender sit første nyhedsbrev

Med nyhedsbrevet får man optimale muligheder for at følge "Skilsmissefamilien".I dag udsender ”Skilsmissefamilien” sit første nyhedsbrev.


Det vil følge samme koncept, selv om indholdet selvfølgelig kan variere:


Først og fremmest vil det bestå af de aktiviteter, der har været siden sidst, med hovedvægten lagt på dem, som ”Skilsmissefamilien” selv har produceret og udsendt.


Desuden kan nyhedsbrevet sætte fokus på nogle af de sammenhænge, der har været påpeget på hjemmesiden, men som måske kan være særligt interessante.


Denne første gang fremhæves nogle af de skilsmisse-relaterede bøger, der for et par dage siden blev lagt på hjemmesiden under ”Materiale”. Det er de skilsmisse-bøger, der laves til børn helt ned til cirka 3 år.


Se bare beskrivelsen af den første bog (”Aksel bor i to huse”):


”Aksel har en sød mor og en sød far. Men Aksels mor og far skændes alt for meget”…

Og her er målgruppen helt ned til 2½ år.


I øjeblikket er der forholdsvis stille på grund af sommerferien, men normalt vil nyhedsbrevet også pege fremad mod de skilsmisse-relaterede sager, f.eks. de poliske, der venter forude.


Og ellers kan nyhedsbrevet indeholde eksklusivt materiale, der ikke fremgår af hjemmesiden, Facebook-gruppen og lignende – eksempelvis artikler og konkurrencer.

Man kan tilmelde sig nyhedsbrevet på hjemmesiden under ”Kontakt” og dernæst ”Nyhedsbrev”. Det er også her, at nyhedsbrevene lægges op. Som abonnent får man direkte besked via mail, når et nyt nyhedsbrev udsendes.


Nyhedsbrevet udsendes ikke på fastsatte tidspunkter, men når der er en tilpas mængde indhold.

0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle