• skilsmissefamilien

Gratis webinar om forældre-fremmedgørelse

Oplev én af verdens førende eksperter i forældre-fremmedgørelse på dette gratis webinar.Forældre-fremmedgørelse er én af de sammenhænge, som er forholdsvis sparsomt beskrevet og behandlet herhjemme, men som oplever større bevågenhed i andre lande.


Kort fortalt handler forældre-fremmedgørelse om, at barnet vender sig mod den ene forælder – typisk som del af en skilsmisse, og typisk efter påvirkning og manipulation fra den anden forælder.


Du kan læse meget mere om forældre-fremmedgørelse i ”Skilsmissefamilien”´s artikler ”Hvad er forældre-fremmedgørelse?” og ”Tiltag mod forældre-fremmedgørelse”.


Og i den kommende uge har du tilmed mulighed for at følge med i et gratis webinar, hvor Kenn Joyce fra ”Alienated Children First” i Irland drøfter forældre-fremmedgørelse med én af verdens førende eksperter på området, dr. William Bernet (billedet herover).Præsentation af deltagerne


Beskrivelsen af dr. William Bernet og Kenn Joyce er fra ”Alienated Children First":


Dr. William Bernet er oprindelig uddannet fra ”Harvard Medical School” og været aktiv inden for psykiatrien, særligt omkring traumatiserede børn.


Han har skrevet flere bøger og artikler om skilsmisser og forældre-fremmedgørelse, herunder ”Children of divorce: a practical guide for parents” fra 2007, ligesom han i 2013 bidrog til ”Parental alienation: the handbook for mental health and legal professionals” i 2013 og sammen med dr. Demosthenes Lorandos stod for ”Parental alienation – science and law” i 2020.


Desuden har han været aktiv i forhold til DSM-5 (det amerikanske klassifikations-system for psykiske lidelser) og ICD-10 (WHO´s klassifikations-system for sygdomme og andre helbredsrelaterede tilstande).


Kenn Joyce er én af stifterne af ”Alienated Children First”, som er en irsk organisation drevet af frivillige. Deres arbejde omfatter tiltag mod alle former for overgreb mod børn, men særligt forældre-fremmedgørelse.


Kenn Joyce er oplægsholder (radio og TV) og iværksætter, og han har holdt sådanne webinarer med en række af de mest anerkendte videnspersoner på området.


Læs mere om ”Alienated Children First” via dette link.Gratis webinar og program


Det gratis webinar sendes fra den irske hovedstad, Dublin, og det bliver derfor med afsæt i irske forhold, lovgivning osv.


Seminaret finder sted mandag den 30. august 2021 fra klokken 16-18 (dansk tid) ifølge programmet – selv om det nogle steder fremgår, at det fortsætter til kl. 19.


Programmet ser således ud:


  • Kl. 16.00 – 16.10: introduktion til webinaret og ”Alienated Children First”

  • Kl. 16.10 – 16.15: Kenn Joyce præsenterer dr. William Bernet

  • Kl. 16.15 – 16.30: dr. William Bernet beskriver sin rejse gennem forældre-fremmedgørelse

  • Kl. 16.30 – 17.00: dr. William Bernet om diagnosticering af forældre-fremmedgørelse og hans ”fem faktor model”

  • Kl. 17.00 – 17.10: dr. William Bernet om vigtigheden af, hvorfor Irland skal godtage forældre-fremmedgørelse, lovgive på området samt lave retningslinjer og tidlig indblanding for at stoppe det

  • Kl. 17.15 – 17.25: dr. William Bernet om propaganda, myter og sandheder om forældre-fremmedgørelse samt hvordan man kan imødegå dem, der er imod, at emnet bliver behandlet korrekt

  • Kl. 17.25 – 17.30: vigtigheden af ”The Parental Alienation Study Group”

  • Kl. 17.30 – 18.00: spørgsmål og svar med dr. William BernetSådan får man adgang til webinaret


Ved at følge dette link kommer man til siden ”Eventbrite”, hvor man skal oprette sig som bruger.


Arrangøren giver mulighed for at lave en donation til ”Alienated Children First”, men det er ikke et krav for tilmelding.


Og vær i øvrigt opmærksom på, at man har begrænset tid til at indtaste oplysningerne (der er et ur på siden).


Bemærk, at det i forbindelse med tilmeldingen er muligt at stille et spørgsmål til dr. William Bernet, som eventuelt kan blive udvalgt til den afsluttende del ”spørgsmål og svar”. Dette er dog kun muligt frem til den 27. august.

89 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle