• skilsmissefamilien

Gratis webinar om forældre-fremmedgørelse

Oplev anerkendt forsker, forfatter og ekspert i forældre-fremmedgørelse på dette gratis webinar.Forældre-fremmedgørelse er én af de sammenhænge, som er forholdsvis sparsomt beskrevet og behandlet herhjemme, men som oplever større bevågenhed i andre lande.


Kort fortalt handler forældre-fremmedgørelse om, at barnet vender sig mod den ene forælder – typisk som del af en skilsmisse, og typisk efter påvirkning og manipulation fra den anden forælder.


Du kan læse meget mere om forældre-fremmedgørelse i ”Skilsmissefamilien”´s artikler ”Hvad er forældre-fremmedgørelse?” og ”Tiltag mod forældre-fremmedgørelse”.


På tirsdag er der mulighed for at følge med i et gratis webinar, hvor Kenn Joyce fra ”Alienated Children First” i Irland drøfter forældre-fremmedgørelse med en kompetence på området, nemlig dr. Amy Baker (billedet herover).Præsentation af deltagerne


Beskrivelsen af dr. Amy Baker og Kenn Joyce er fra ”Alienated Children First":


Dr. Amy Baker er en anerkendt ekspert i forælder-barn-forhold og særligt forældre-fremmedgørelse. Hun har en ph.d. i udviklingspsykologi fra Columbia University samt har udgivet 8 bøger, herunder ”Working with alienated children and families”, og mere end 65 artikler.


Kenn Joyce er én af stifterne af ”Alienated Children First”, som er en irsk organisation drevet af frivillige. Deres arbejde omfatter tiltag mod alle former for overgreb mod børn, men særligt forældre-fremmedgørelse.


Kenn Joyce er oplægsholder (radio og TV) og iværksætter, og han har holdt sådanne webinarer med en række af de mest anerkendte videnspersoner på området.


Læs mere om ”Alienated Children First” via dette link.Gratis webinar og program


Det gratis webinar sendes fra den irske hovedstad, Dublin, og det bliver derfor med afsæt i irske forhold, lovgivning osv.


Seminaret finder sted tirsdag den 19. oktober 2021 fra klokken 16-18 (dansk tid).


Programmet ser således ud:


Kl. 16.00 – 16.05: introduktion til webinaret og ”Alienated Children First”

Kl. 16.05 – 16.10: Kenn Joyce præsenterer dr. Amy Baker

Kl. 16.10 – 16.15: dr. Amy Baker beskriver sin rejse gennem forældre-fremmedgørelse

Kl. 16.15 – 16.55: dr. Amy Baker om at være forælder til et fremmedgjort barn

Kl. 16.55 – 17.25: dr. Amy Baker om at række ud til en voksen person, der blev fremmedgjort som barn

Kl. 17.25 – 18.00: spørgsmål og svar med dr. Amy BakerSådan får man adgang til webinaret


Ved at følge dette link kommer man til siden ”Eventbrite”, hvor man skal oprette sig som bruger.


Arrangøren giver mulighed for at lave en donation til ”Alienated Children First”, men det er ikke et krav for tilmelding.


Og vær i øvrigt opmærksom på, at man har begrænset tid til at indtaste oplysningerne (der er et ur på siden).


Bemærk, at det i forbindelse med tilmeldingen er muligt at stille et spørgsmål til dr. Amy Baker, som eventuelt kan blive udvalgt til den afsluttende del ”spørgsmål og svar”. Dette er dog kun muligt frem til kort før begivenheden.

44 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle