• skilsmissefamilien

Familieretshuset genåbner for alle møder

Opdateret: 25. sept. 2020

Familieretshuset var nedlukket længe på grund af Corona-krisen. Men den 11. juni åbnes der helt op igen.Familieretshuset var, ligesom andre myndigheder, lukket ned gennem flere måneder, mens Corona-krisen var på sit højeste herhjemme. Det medførte, at ventetiden blev forlænget yderligere, og at vigtige afgørelser i mange sager ikke kunne træffes.

De seneste uger er Familieretshuset åbnet langsomt op, og torsdag den 11. juni åbnes der så helt op.

Genåbningen omfatter møder med børn og familier i forældreansvarssager samt sager om adoption, skilsmisse, fremtidsfuldmagter og værgemål.

Smitterisiko kan aflyse møder


Der er dog stadig fokus på smitterisikoen fra Corona-virussen, blandt andet med ekstra rengøring af mødelokaler, venteværelser og legetøj. Desuden vil der på alle lokationer være mulighed for håndvask og brug af håndsprit.


Familieretshuset skriver på deres hjemmeside, at "møder i Familieretshuset aflyses, hvis én af parterne udviser symptomer på covid-19 eller er testet positiv og har symptomer" - og videre, at "man skal have været symptomfri i 48 timer, for at mødet kan holdes".

Familieretshuset følger op på alle aflyste møder


Desuden skriver Familieretshuset, at de hurtigst muligt følger op på de møder, der blev aflyst under Corona-krisen. Nogle familier er således indkaldt til nye møder, mens andre afventer en mødeindkaldelse.

De skriver afslutningsvis, at det på nuværende tidspunkt "ikke er muligt at sige, hvornår alle erstatningsmøder kan finde sted, eller hvornår den enkelte familie vil modtage en indkaldelse".

1 visning0 kommentarer

Få vores nyhedsbrev !