top of page
  • skilsmissefamilien

"Den mærkeligste skilsmisse, jeg nogensinde har set"

At en person ønsker skilsmisse kan have mange årsager. Men i én usædvanlig sag var hustruens årsag til skilsmisse temmelig bemærkelsesværdig – og dét var ægteskabets længde i øvrigt også.Og faktisk var det hele så bemærkelsesværdigt, at mandens advokat udtalte til en lokal avis, at det var den mærkeligste skilsmisse, han nogensinde havde set.


Det er internet-mediet ”Gulf News” fra Saudi Arabien, der bringer den ganske usædvanlige historie.


Det saudiarabiske par var blevet gift, og de havde taget hul på samlivet som mand og hustru. Manden bar en såkaldt ”ghutra”, som er en arabisk form for bomulds-tørklæde, hvilket var ganske typisk på de kanter.


Men få timer efter brylluppet så hustruen ham uden sin ”ghutra”, og hun opdagede til sin forfærdelse, at han var fuldstændig skaldet.


Og hustruen var så oprørt over situationen, at hun straks søgte om at få ægteskabet annulleret.


Dette skete blot 2 dage efter brylluppet.


Førnævnte advokat forklarede avisen, at det er en kvindes ret at annullere ægteskabet, hvis hun opdager ”en frastødende og vedvarende defekt hos manden” – dog under forudsætning af, at hun ikke vidste om det på forlovelses-tidspunktet.


Den lokale familieret igangsatte en lovbestemt rådgivningsseance, der har til hensigt at finde en løsning. Embedsmændene forsøgte at berolige hende og overbevise hende om, at det var en overdrivelse at søge skilsmisse på grund af en "bagatel". Men kvinden fastholdt på ikke blot ét, men to møder, at hun ville skilles.

Kvinden udtalte til avisen:


”Jeg føler mig flov over for mine venner og slægtninge, og jeg er bekymret for, at mine børn kan være tilbøjelige til at blive skaldede. Det er svært for mig at leve sammen med ham”.


Hun sagde under rådgivnings-seancen, at manden under deres forlovelse netop havde skjult sin skaldethed, og at der derfor var grundlag for skilsmissen.

85 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page