top of page

Boligminister: "Det er fuldstændig forrykt og uacceptabelt"

Berlingske´s afsløring af en sharia-skilsmisse-kontrakt har fået boligministeren til tasterne.Boligminister Kaare Dybvad Bek (S) har her til aften skrevet et bemærkelsesværdigt opslag på sin Facebook-side (kilde nederst i artiklen). Det tager afsæt i dén afsløring, som Berlingske bragte tidligere i dag, af indholdet af en sharia-skilsmisse-kontrakt mellem en kvinde og en mand fra Vollsmose.

Under overskriften ”NEJ TIL SHARIA I DANMARK” skriver Kaare Dybvad Bek indledningsvis, at man skal forestille sig, at man er en kvinde, der ønsker at blive skilt – og at betingelsen for skilsmissen er, at man skal underskrive en sharia-kontrakt. Herefter gengiver han en række punkter, som skilsmisse-kontrakten består af.


Kontrakten omfatter blandt andet, at man skal betale 75.000 kroner til sin eksmand, og at man mister retten til at se sine børn, hvis man gifter sig igen, flytter mere end 130 kilometer væk fra sit boligområde samt bliver fysisk syg og f.eks. sidder i kørestol.

Kaare Dybvad Bek fortsætter: ”Man tror, det er en dårlig joke. Men det er desværre en historie fra dagens Danmark”.


Og videre: ”Det er fuldstændig forrykt og uacceptabelt, at en kvinde er blevet presset til at underskrive sådan en aftale i dagens Danmark”.

Bliver nu politianmeldt


Berlingske har for kort tid siden (som en opfølgning til afsløringen) skrevet, at Odense Kommune har politianmeldt imamen, Abu Bashar, for psykisk vold:


”Det bør være strafbart, hvis en imam undertrykker en kvinde med sharialovgivning. Derfor har Odense Kommune anmeldt imamen til politiet,” siger Odense borgmester, Peter Rahbæk Juel (S), til Berlingske i denne artikel.

Du kan læse hele Kaare Dybvad Bek´s opslag på hans Facebook-side ved at følge dette link.

Og du kan læse Berlingske´s afsløring af sharia-kontrakten ved at følge dette link.

33 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page