top of page
  • skilsmissefamilien

"Inspirerende historier"

Opdateret: 31. jul. 2022

Seneste: se et engelsk-sproget nyhedsindslag fra Israel, hvor det kan give udfordringer, at begge parter skal samtykke til en skilsmisse.I denne artikel, der løbende opdateres, finder du links til alle de "Inspirerende historier", som "Skilsmissefamilien" har bragt.


"Inspirerende historier" består af film og artikler, der alle fokuserer på den "gode" og inspirerende historie: for eksempel personer, der har lært af en skilsmisse, eller som har været i en særligt udfordrende skituation, som vedkommende er kommet igennem og styrket ud af.


Siden "Inspirerende historier" på hjemmesiden viser de tre seneste indlæg - og derunder er så denne artikel, der kan betragtes som et arkiv over alle "Inspirerende historier". I denne artikel finder således du links til alle disse historier - og den bliver naturligvis opdateret i takt med, at flere "Inspirerende historier" kommer til.


Der tages forbehold for "døde links" og lignende."Chapter one: the divorce"

Tankevækkende kortfilm om et forældre-par på kanten af skilsmisse. Faderen (spillet af Dan Hickey) har lige lagt sønnen i seng, da moderen (spillet af Dayna Riesgo) kommer hjem - og de begynder at drøfte deres situation.


"Divorce"

Kortfilm på blot to et halvt minut, lavet af canadiske Derek Price i 2011.


”Familien”

Dette er faktisk en reklamefilm for Ford. Men den sætter fokus på en hverdagsbegivenhed for at vise, at bilen ikke kun er et transportmiddel, men også dækker de enkelte familiemedlemmers behov – her er det en families udfordringer knyttet til et samlivsbrud.

Lagt op den 27. november 2021.


"Israelske kvinder presser på for at ændre skilsmisselovgivningen"

Dette enselsk-sprogede nyhedsindslag fra ABC News fortæller historien om skilsmisser blandt ultra-ortodokse jøder i Israel - og hvordan det kan give udfordringer, at begge parter skal samtykke til skilsmisse.

Lagt op den 31. juli 2022.


"Life after my parents divorce"

Kort animeret film om drengen, der oplever sine forældres skilsmisse - og hvordan det videre gik.

Lagt op den 8. marts 2022


Nick Vujicic

Han blev født med udfordringer, der definerede hans fremtid, men han formåede at redefinere sit liv. En fortælling om at acceptere et svært udgangspunkt og alligevel trives.

Lagt op den 25. december 2020.


Rick Rigsby

Hjertevarme, humoristiske og livskloge betragtninger om at finde lykken, miste den igen – og komme videre.

Lagt op den 3. september 2021.


Shawn Bradford

En ”TED Talk” om skilsmisse – og om at bryde mønstre fra sin fortid for at etablere sig i nutiden og finde lykken i fremtiden.

Lagt op den 8. september 2021.


”Skilt par ser deres bryllupsbilleder”

Amerikanske Sara og Austin var gift, men blev senere skilt. Her mødes de efterfølgende for at fortsætte venskabet, og dét bliver både ømt og rørende.

Lagt op den 26. december 2021.


"Truth or drink"

Jenna og Chris var gift, men er nu separeret. De er dog på god fod og spiller spillet "Truth or drink": når den ene stiller et spørgsmål, skal den anden enten besvare det - eller drikke... Og det kommer hurtigt til at handle om deres forhold.

Lagt op den 13. april 2022.


”When life gets tough”

Australske Ben Lionell Scott står bag denne motivations-video om at booste den indre motivation og evne til at tage kampen op mod dét, vi hver især slås med.

Lagt op den 16. april 2022.

46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Nick Vujicic

bottom of page